Izdvajamo

Marketing

Comment

Prodaje se porodična kuća u Kamičanima. Kuća veličine 56 m2 (8x7 m), sagrađena je na parceli od 820 m2. Zahvaljujući prostranom dijelu parcele, budućim vlasnicima je omogućeno nesmetano kretanje po njoj te prostor za razne aktivnosti i odmor. Kuću dodatno ukrašava mali voćnjak iza kuće, takođe površina oko kuće je pogodna da se uredi cvijećem i ukrasnom travom. Posjed je ograđen, čime je naglašena sigurnost i privatnost budućih vlasnika. Kuća je sa dubokim potkrovljem.

Opširnije...

Comment

Comment

Naša stomatološka ordinacija pod vodstvom dr Velida Maglajlića postoji već tridesetak godina. Nakon odlaska sa mjesta načelnika stomatološke službe banjalučke poliklinike, dr Maglajlić, otvara jednu od prvih privatih stomatoloških ordinacija. S obzirom da je dr Maglajlić specijalista stomatološke protetike, ordinacija je prvenstveno bila orijentisana u smijeru pružanja visokokvalitetnih usluga iz te oblasti (krunice, mostovi, parcijalne i totalne proteze…), te opšte i konzervativne stomatologije.

Opširnije...

Comment

PRODAJE SE KUĆA SA POPRATNIM OBJEKTIMA i 10 DULUMA ZEMLJE, U MATRIĆIMA

Prodaje se porodična kuća sa pomoćnim objektima u Matrićima. Kuća veličine 13x10m, prizemlje i potkrovlje, sagrađena je na parceli od 10000m2 (10 duluma). Zahvaljujući prostranom dijelu parcele, budućim vlasnicima je omogućeno bavljenjem različitim aktivnostima, poljoprivreda, voćarstvo, vrtlarstvo... Posjed je ograđen, čime je naglašena sigurnost i privatnost budućih vlasnika. Na parceli je posađen manji šljivar od oko 70 mladoih sadnica.
Posjeduje kompletnu infra strukturu, struja gradska voda, bunar, telefon, uredni papiri...

Opširnije...

Comment

Izrađujemo:
- sve vrste sobnih vrata (masiv i furnir),
- štokove,
- oblaganje stepenica,
- izrada stepenica,
- izrada kuhinja po mjeri od punog drveta.

mob. 065526-967
tel. 052/344-374,
E-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Opširnije...

Comment

Parcela se nalazi u Kozaruši pored pilane, na putu Prijedor - Kozarac. Površina parcele je 1400 m2, pravilnog oblika. Ima gradževinska 138 m kvadratni može se graditi, ima bunar i vodovod, uknjiženo katastarski....

ostale info na broj tel: 00393200733616

Opširnije...

Comment

Prodaje se porodična kuća površine 42m2 (7x6m) sagrađena na parceli od 3 duluma zemlje u selu Brđani zaseok Javori.Smještena je u veoma mirnom i sunčanom dijelu Javora.

Zahvaljujući prostranom dijelu parcele, budućim vlasnicima je omogućeno nesmetano kretanje po njoj te prostor za razne aktivnosti i odmor. Kuću dodatno ukrašava zelena površina oko kuće koja je pogodna da se uredi cvijećem i ukrasnom travom. Posjed je ograđen, čime je naglašena sigurnost i privatnost budućih vlasnika. Na parceli pored kuće, a ujedno je pored puta pa postoji mogućnost za gradnju još jedne kuće.

Posjeduje sve papire, infra strukturu (Telefon, voda, struja, Asvaltirani put do kuće).

Više info zvati na tel: 0049 238 298 759 34

Opširnije...

Comment

Prodaje se porodična kuća sa pomoćnim objektima: Ljetna kuhinja, ostava, drvarnica, kotlovnica, garaža, bunar sa hidroforom + gradski vodovod. Kuća je potpuno namještena, vlasnik stanuje u kući, novi vlasnik treba samo svoju garderobu da unese u kuću. Centralno grijanje na pelet, a može i na drvo.   Kuća veličine 8x7m sa dubokim potkrovljem, ljetna kuhinja je 45m2, sagrađena je na parceli od 5 duluma. Kuću dodatno ukrašava zelena površina oko kuće sa raznim voćem, dvorište dosta veliko, ukrašeno cvijećem i drvećem, bunar u dvorištu. Ostali dio iza kuće oko 4 duluma, zasađen voćnjak od oko 200 stabala od čega 140 stabala šljive. Voćnjak star 7 godina i sve je ograđeno.

RASPORED: Na prvoj etaži nalazi se veliki dnevni boravak, kuhinja i kupatilo. U podkrovlju nalaze se tri spavaće sobe i wc

LOKACIJA: Kuća se nalazi na Suhom Brodu  500 metara od  magistralnog puta M-4 Prijedor- Kozarac - Banja Luka (od Ivančice 500m). Od mekteba oko 80 metara. Pored Rike (rijeka Starenica).
Nisi u čaršiji, a čaršija jako blizu. Izuzetno mirno mjesto, bez saobraćajne buke, a sve pri ruci.

Više informacija na telefon: 066 145 422

lokacija na Google Mapama: LINK

Opširnije...

Comment

Šatori za sve vrste proslava ili drugih skupova. U ponudi imamo profesionalne šatore ali i nekoliko manjih za manje skupove. Uz šatore nudimo potpunu opremu sa podom, rasvjetom i klupama za 300-400 osoba a pri potrebi i više. Naši dizel agregati vam daju sigurnost i u slučaju nestanka el energije. Za potrebu imamo i grijanje za šatore. U ponudi imamo i više vrsta gumenih gradova za djecu koji se mogu iznajmiti sa šatorima ili posebno.

Za sve informacije pozovite:
0046 737 397540  ili  0046 737 397540
00387 66 783355  ili  00387 66 783355

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Za kompletnu uslugu satora, hrane i pica mozete sve informacije dobiti i kod Enesa Kapetanovica restoran Stari Grad Kozarac.

Opširnije...

Comment

Ko je na portalu: 76 gostiju i nema prijavljenih članova

Najstarija Razglednica iz Kozarca.jpg

Budimo jedni drugima krila a ne kora od banane.