Izdvajamo

PRODAJE SE KUĆA SA POPRATNIM OBJEKTIMA i 10 DULUMA ZEMLJE, U MATRIĆIMA

Prodaje se porodična kuća sa pomoćnim objektima u Matrićima. Kuća veličine 13x10m, prizemlje i potkrovlje, sagrađena je na parceli od 10000m2 (10 duluma). Zahvaljujući prostranom dijelu parcele, budućim vlasnicima je omogućeno bavljenjem različitim aktivnostima, poljoprivreda, voćarstvo, vrtlarstvo... Posjed je ograđen, čime je naglašena sigurnost i privatnost budućih vlasnika. Na parceli je posađen manji šljivar od oko 70 mladoih sadnica.
Posjeduje kompletnu infra strukturu, struja gradska voda, bunar, telefon, uredni papiri...RASPORED: Na prvoj etaži (prizemlje) nalazi se dnevni boravak sa kuhinjom, tri spavaće sobe, kupatilo i ostava, pod je parket u veoma dobrom stanju. Na drugoj etaži (podkrovlje) nalaze se dvije spavaće sobe, kupatilo i dvije ostave, pod je brodski pod. Kuća je useljiva.

Popratni objekti: Objekat u kom se nalaze garaža, jedna prostorija kao ljetna kuhinja i dvije prostorije za aktivnosti kao na primjer: radionica, štala, ili nešto drugo.
Iza je kukurzana, drvarnica i bunar.

LOKACIJA: Kuća se nalazi u Matrićima 50 metara od puta Prijedor-Trnopolje

Za sve ostale informacije zvati: 0049 159 024 170 70  ili 00387 (0)66 664 607

 


Ko je na portalu: 1215 gostiju i nema prijavljenih članova

kozaracke pecurke.jpg

... I kao uvijek, naša dijaspora stupa na scenu, ona koja na svojim plećima već godinama vuče ovu zemlju i neda da propadne. Poznati i nepoznati ljudi javljaju se...