Izdvajamo

Mladi igrač Bratstva iz Kozarca ide u Aziju

Jesenji mjeseci su period kada poznati i priznati menadžer Željko Dekić sa dosta uspjeha realizuje transfere na malezijsko tržište, a tako će biti i ovog novembra. Naime, početkom sljedećeg mjeseca nekadašnji fudbaler Rudar Prijedor koji živi u Puli napraviće transfer mladog igrača iz Bratstva iz Kozarca Sajrul Bin Amat Ngadija.
Ngadi je prošle godine već boravio u Maleziji gdje je ostavio dobar utisak, a ugovor će biti potpisan sa klubom Maleka united na godinu dana. Inače radi se o klubu koji je ove sezone ušao u malezijsku Super ligu i želi da igra zapaženu ulogu, ojača igrački kadar.


Sajrul Bin Amat Ngadi je sin Malezijca i Kozarčanke, a zbog činjenice da ima dvojno državljanstvo neće biti stranac u zemlji svog oca.

Sajrul Bin Amat Ngadi je zadovoljan raspletom situacije jer je iza njega godina sa mnogo ikustva, očekuje da će opravdati ukazano povjerenje.

Malezija je do prošle godine za mene bila velika nepoznanica, kao i njen fudbal. Zahvaljujući manadžeru Dekiću imao sam priliku da upoznam otadžbinu svog oca, fudbal je tamo u ekspanziji i mislim da ću se brzo uklopiti u novu sredinu. Nadam se da će me sportska sreća poslužiti, odnosno da ću uspjeti da opravdam ukazano povjerenje, rekao je mladi fudbaler Bratstva iz Kozarca.

žurnal

Ćutanje je teže od laži, jer čak i najveća laž podrazumijeva ma i najmanju mjeru istine, a ćutanje čak i nju ignoriše.

Borislav Pekić