Izdvajamo

Proizvodimo namještaj po mjeri. Radimo pločasti namještaj:  kuhinje po želji naručioca (kupca), spavaće sobe, komode, stolovi, kupatila... sve u dogovoru i želji kupca.

Radimo i za mušterije koji žive izvan Bosne i Hercegovine.

Želimo napomenuti da u sklopu naših usluga vršimo i dostavu u druge zemlje u Evropi, montažu naših proizvoda, a sve u dogovoru sa mušterijom i po cijenama koje definišemo sa našim mušterijom.

Više info na telefon:  065 610 195 (+387 65 610 195)

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Možete nas posjetiti i na facebook:  https://www.facebook.com/mujkanovic.izet

 

 


Agenda

24. maj: Dan napada na Kozarac

26. maj: Godišnjica logora Trnopolje

27. maj: prvi dan Ramazana

31.maj: Dan bijelih traka

Ko je na portalu: 263 gostiju i nema prijavljenih članova

nek se ne zaboravi.jpg

Postovani Nijaze,

Hvala mnogo na predivnim prilozima i fotografijama kojima nas uvijek obradujes. Sve ovo sto radite danas, trag je koji ostavljate za sobom, a koji ce jednoga dana pripadati kozarackoj arhivi. Svaki put imam osjecaj da sam prosla kroz nas dragi Kozarac i zavirila pomalo u svaki njegov sokak. Vrijeme prebrzo leti, a u toj neuhvatljivoj brzini zaboravimo koliko je svaki trenutak vazan i kako ga trebamo cijeniti i po mogucnosti zabiljeziti.

Kako su govorili nasi stari, "Danas jesmo, sutra nismo.." U ovozemljskoj trci koja se sve vise pretvara u borbu za meterijalne stvari koje dominiraju, veoma se rijetko nadje vremena za dusu i cesto znacaj malih, obicnih stvari spoznamo tek kada ih pocnemo gubiti. U sustini zivimo samo za danas, jer proslost ne mozemo promijeniti, a buducnost i njenu tajnu ne mozemo unaprijed spoznati.
Vec smo to jednom iskusili na svojoj kozi, u proteklom ratu, kada smo tako brzo izgubili ono sto smo godinama sticali, a najgore od svega je gubitak ljudskih zivota.

26.04.2014
Semira Jakupovic