Izdvajamo

Proizvodimo namještaj po mjeri. Radimo pločasti namještaj:  kuhinje po želji naručioca (kupca), spavaće sobe, komode, stolovi, kupatila... sve u dogovoru i želji kupca.

Radimo i za mušterije koji žive izvan Bosne i Hercegovine.

Želimo napomenuti da u sklopu naših usluga vršimo i dostavu u druge zemlje u Evropi, montažu naših proizvoda, a sve u dogovoru sa mušterijom i po cijenama koje definišemo sa našim mušterijom.

Više info na telefon:  065 610 195 (+387 65 610 195)

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Možete nas posjetiti i na facebook:  https://www.facebook.com/mujkanovic.izet

 

 


Agenda

24. maj: Dan napada na Kozarac

26. maj: Godišnjica logora Trnopolje

27. maj: Prvi dan Ramazana

31. maj: Dan bijelih traka

Ko je na portalu: 377 gostiju i nema prijavljenih članova

Sehidski Mezarluk.jpg

Hoce li ikad oprostiti,

Beco i Sadeta Medunjanin, ko smije oprostiti u ime njihovog Harisa, Ko ce oprostiti umjesto nastavnica: Velide i Asime Mahmuljin, hoce li im ikad oprostiti moj jaran Kockar ili moj Braco, ko ce im oprostiti u ime Damira Blaževica -Kroke, Hasana Mujicica Didinog, Brace i Mirse Bejdinih sinova, Zile i Ilkana iz Kozaruše, Muamera Kulenovica, Zoke i Ante Murgica, Mensurke Poljak i Majde Zulic, Ko ce oprostiti u ime Salke Sinanagica-Žutog ili u ime Ermina i Hirzada Bešica il’ Ademovic Emira, Hoce li iko smjeti oprostiti u ime Ekrema, Nedada i Velida, sinova Muhameda ef. Bešica, ili u ime trojice sinova majke Mejre ili trojice sinova majke Redžepe Oruc, ili trojice sinova Subhe Alic, njenog Zice, Zilhe i Bahrije ili Mehinih Ene i Ekrema, ko može oprostiti u ime šestorice Forica ili kompletne porodice Taiba Forica, ko u ime Eniza Blaževica koji je živ zapaljen u Kozarcu. Ko ce oprostiti u ime svih onih nevino pobijenih cijih se imena ne mogu sjetiti u ovom trenu?