Izdvajamo

PRODAJE SE KUĆA SA POPRATNIM OBJEKTIMA i 10 DULUMA ZEMLJE, U MATRIĆIMA

Prodaje se porodična kuća sa pomoćnim objektima u Matrićima. Kuća veličine 13x10m, prizemlje i potkrovlje, sagrađena je na parceli od 10000m2 (10 duluma). Zahvaljujući prostranom dijelu parcele, budućim vlasnicima je omogućeno bavljenjem različitim aktivnostima, poljoprivreda, voćarstvo, vrtlarstvo... Posjed je ograđen, čime je naglašena sigurnost i privatnost budućih vlasnika. Na parceli je posađen manji šljivar od oko 70 mladoih sadnica.
Posjeduje kompletnu infra strukturu, struja gradska voda, bunar, telefon, uredni papiri...RASPORED: Na prvoj etaži (prizemlje) nalazi se dnevni boravak sa kuhinjom, tri spavaće sobe, kupatilo i ostava, pod je parket u veoma dobrom stanju. Na drugoj etaži (podkrovlje) nalaze se dvije spavaće sobe, kupatilo i dvije ostave, pod je brodski pod. Kuća je useljiva.

Popratni objekti: Objekat u kom se nalaze garaža, jedna prostorija kao ljetna kuhinja i dvije prostorije za aktivnosti kao na primjer: radionica, štala, ili nešto drugo.
Iza je kukurzana, drvarnica i bunar.

LOKACIJA: Kuća se nalazi u Matrićima 50 metara od puta Prijedor-Trnopolje

Za sve ostale informacije zvati: 00387 (0)66 917 423

 

Al' mi moja mati nikad ne znade objasniti zašto ja sad nemam sadašnjosti a o buducnosti da i ne pricam. O prošlosti citam, ali je malo kasno, a da sam znao, da smo svi znali, da nam je receno, sad bi bezbeli kahvendisali kod Šide ili kod Saje cifuta il' pred Indeksom, Oazom ili u Trinestici, ko što su radili oni naši jarani, kojih više nema, prije dvadesetak godina. (Novembar 2011.)