Izdvajamo

Postovani kupci, "Prva cvjećara" se nalazi u Kozarcu u glavnoj ulici kod spomenika. U našoj radnji nudimo: kompletnu ponudu za svadbe, bidermajere, cvjetiće za svatove, uredjenje svadbenih sala i šatora, ispračaj kod mlade, dekoraciju-aranžmane za auto te navlake za stolice i stolnjake kao i sve ostalo vezano za svadbe.

Kod nas možete pronaći sve vrste cvijeća i veliki izbor buketa i saksijskog cvijeća koje u dogovoru s vama isporučujemo/dostavljamo besplatno na području Kozarca.
Tel. 061 609 777 Mejrima
      065 581 919 Samir

Posjetite nas i na facebook: https://www.facebook.com/Prva-cvjecara-359851990864604

 


Paradoks našeg vremena!

Naučili smo kako da preživljavamo, ali ne i kako da živimo. Dodajemo godine životu, ali ne i život godinama.

"Paradoks našeg vremena je da imamo veće zgrade, ali kraće živce; šire puteve, ali uže vidike; trošimo više, a imamo manje; kupujemo više, uživamo manje. Imamo veće kuće, a manje porodice; više udobnosti, a manje vremena; imamo više diploma, ali manje razuma; više znanja, a manje rasuđivanja; više stručnjaka, a još više problema; više znanja u medicini, a sve manje zdravlja.

Kaže Uzvišeni: “Znajte da život na ovom svijetu nije drugo do igra, i razonoda, i uljepšavanje, i međusobno hvalisanje i nadmetanje imecima i brojem djece! Primjer za to je bilje čiji rast poslije kiše oduševljava nevjernike, ono zatim buja, ali ga poslije vidiš požutjela, da bi se na kraju skršilo. A na onom svijetu je teška patnja i Allahov oprost i zadovoljstvo; život na ovom svijetu je samo varljivo naslađivanje.” (El-Hadid, 20.)

#Lijepa_riječ