Izdvajamo

Poštovani kupci, za vas u ponudi imamo izuzetno lijepo i komotno zemljište za izgradnju kuće ili nekog drugog objekta za namjenu. Radi se o zemljištu ukupne površine 3500 m2, sa izrazito lijepim pogledom na okolinu, prema Kozarcu,  koje se nalazi u Deri, veoma miran dio bez buke i saobraćaja. Zemljište je udaljeno kilometar od čaršije Kozarac i prema lokaciji pripada širem dijelu Kozarca.

Papirologija uredna 1/1.
Ostale info zvati na tel: 065 417 464

 


 

"Ovdje je bila nagrada smrt. Kroz šta su prolazili logoraši, porodice žrtava, nijedna knjiga, nijedan film ne može opisati.
Mi koji smo imali čast i privilegiju da preživimo torture, preživimo logore, nama je u amanet ostavljeno da svjedočimo, da pričamo, da pozivamo sve one koji su preživjeli torturu, patnje, mučenje, logore, torturu u kućama, u dvorištima, avlijama, da pričaju o tome. To je borba za istinu, to je sprečavanje ponavljanja. Ono što smo mi prošli nebi trebalo smjela i ne trebaju preživjeti naša djeca. Istina na zločine u Trnopolju i sve druge logore ne smije biti zaboravljena." Kazao je Jasmin Mešković, predsjednik Saveza logoraša BiH.

26.05.2017. god.