Izdvajamo

Prodajem kuću u Kozarcu 250m2, koja se sastoji od 5 naizmjeničnih etaža povezanih sa stepenicam koje su obložene masivnim hrastovim gazištima i rukohvatima. Urađeno centralno grijanje na pelet sa kotlom 25KW i ugrađenih 15 grijnih tjela u 12 prostorija. U dnevnom boravku postavljen kamin na čvrsto gorivo.
Kuća je u neposrednoj blizini doma zdravlja i sa glavnog puta ima tri asfaltirana prilaza kući, od Pravoslavne crkve, kafića Spajder i od policijske stanice, odaljen oko 300m od glavnog puta.
Kuća je priključena na gradski vodovod i  kanalizaciju, a u dvorištu je iskopan bunar. Dvorište oko kuće je obloženo trobojnim flasterima, a ima izgrađena pecara za roštilj.
Kuća ima prizemnu terasu izlaz iz dnevnog boravka i dva balkona sa izlazom iz spavaćih soba.
Uz kuću je pored flastera nasijana parkovska trava i zemljišna parcela od 750 m2.
Kuća je u cijelosti namještena i u cijenu ulazi namještaj i pokućstvo.
Kuću prodajem radi preseljenja u vlastiti stan u Sarajevu.
Cijena po dogovoru
Više informacija na tel: 00387 (0)61 136 322 viber

 


U perverznoj realnosti, dželati i ubice su dobile svoje obilježje i istorijski pomen. Naime, U bivšem Društvenom domu Trnopolje, mjestu gdje se nalazio jedan od najzloglasnijih prijedorskih logora, otvorena je spomen-soba poginulim vojnicima Vojske Republike Srpske.

Koliko bolestan moraš biti da to uradiš?

Zamislite spomen-sobu posvećenu snagama Vermahta u Mathauzenu ili Aušvicu? Ne možete? Dabome da ne možete. Zato u nas može sve.

Dragan Bursać