Izdvajamo

Prodajem kuću u Kozarcu 250m2, koja se sastoji od 5 naizmjeničnih etaža povezanih sa stepenicam koje su obložene masivnim hrastovim gazištima i rukohvatima. Urađeno centralno grijanje na pelet sa kotlom 25KW i ugrađenih 15 grijnih tjela u 12 prostorija. U dnevnom boravku postavljen kamin na čvrsto gorivo.
Kuća je u neposrednoj blizini doma zdravlja i sa glavnog puta ima tri asfaltirana prilaza kući, od Pravoslavne crkve, kafića Spajder i od policijske stanice, odaljen oko 300m od glavnog puta.
Kuća je priključena na gradski vodovod i  kanalizaciju, a u dvorištu je iskopan bunar. Dvorište oko kuće je obloženo trobojnim flasterima, a ima izgrađena pecara za roštilj.
Kuća ima prizemnu terasu izlaz iz dnevnog boravka i dva balkona sa izlazom iz spavaćih soba.
Uz kuću je pored flastera nasijana parkovska trava i zemljišna parcela od 750 m2.
Kuća je u cijelosti namještena i u cijenu ulazi namještaj i pokućstvo.
Kuću prodajem radi preseljenja u vlastiti stan u Sarajevu.
Cijena po dogovoru
Više informacija na tel: 00387 (0)61 136 322 viber

 


https://www.youtube.com/watch?v=-KwqvaJmA2c

Naznaka "Za Adnana Kenjara"
Fond solidarnosti -
Marsala Tita bb, 79202,
Kozarac, Prijedor, BiH
IBAN BA395620078058221026
Swift code: RAZBBA22

“Želja nam je da se Bosna i Hercegovina razvija u miru. Mi ne želimo nikakve podjele, jer je ovo naša jedina domovina za koju su se borili naši najbolji sinovi, naša sabraća i mi ćemo morati stati jednog dana pred njih i morat ćemo im kazati šta smo uradili za našu domovinu, za koju su oni dali svoje živote”, izjavio je danas u Prijedoru ministar za boračka pitanja u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine Salko Bukvarević na Svečanoj akademiji održanoj povodom 25. novembra (2016. god.), Dana državnosti Bosne i Hercegovine, javlja Anadolu Agency (AA).