Izdvajamo

Dragi učenici, nastavnici, radnici, roditelji i svi prijatelji naše škole,
danas je bilo planirano obilježavanje Dana naše škole, ali iznenadne okolnosti pojave virusa korone su to odložile.

Ovom prilikom čestitam Dan škole, puno uspjeha u daljem radu, koji je pred nama i stavlja nas u nove izazove. Puno je toga na šta sam ponosna, prije svega na vrijedne i marljive učenike i nastavnike, stručnu službu i radnike naše škole, odličnu saradnju sa roditeljima, lokalnom zajednicom, privrednicima iz lokalne zajednice, kao i svim dobrim ljudima i prijateljima naše škole, koji su naše veliko bogatstvo.

Iznenadne situacije diktiraju i nova pravila u školi i nove načine učenja. Dragi nastavnici, sedmica online nastave je iza nas, u kojoj ste bili vrlo aktivni, uspješni i u kojoj ste nesebično dijelili svoje ideje i materijale, izražavali svoju zahvalnost i pokazali svoju profesionalnost i solidarnost .

Također, sve pohvale idu i našim roditeljima i učenicima koji su odlično uradili svoj dio posla. Zajedno možemo sve!
Nastavljamo i dalje onako kako smo počeli i nadam se, da se ubrzo vidimo u našoj školi. Čuvajte sebe, svoje porodice i budite zdravo!

Jasna Salihbašić,
Direktor škole

 

juoskozarac

“Želja nam je da se Bosna i Hercegovina razvija u miru. Mi ne želimo nikakve podjele, jer je ovo naša jedina domovina za koju su se borili naši najbolji sinovi, naša sabraća i mi ćemo morati stati jednog dana pred njih i morat ćemo im kazati šta smo uradili za našu domovinu, za koju su oni dali svoje živote”, izjavio je danas u Prijedoru ministar za boračka pitanja u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine Salko Bukvarević na Svečanoj akademiji održanoj povodom 25. novembra (2016. god.), Dana državnosti Bosne i Hercegovine, javlja Anadolu Agency (AA).