Izdvajamo

 

HUMANITARNO DRUŠTVO BOSANACA TICINO, najboljim učenicima, nižih razreda u I polugodištu školske 2022/2023. godini danas su uručene pohvale i poklon sat.
Pohvala za dobro učenje i vladanje,sa svim zaključenim 5-ama na kraju I polugodišta školske 2022/2023.godine nagradilo je HUMANITARNO DRUŠTVO BOSANACA U TICINU uz saradnju predstavnika DVD Kozarac i Zlatare"Solo".

U ime njih učenicima se obratio gospodin Mersad Fazlić, koji je danas uručio poklone,te učenicima poželio da ova nagrada bude podstrek za i dalje dobro učenje .


Zahvaljujemo se HDB Tićine,Šefiki ,Almi,
Mersadu,Zlatari "Solo", koji uvijek pomažu svojim donacijama našu školu i misle na naše učenike.
Hvala im što se u ovo vrijeme, kada se prave vrijednosti i obrazovanje sve manje cijeni, trude da i dalje obraćaju pažnju na učenike i da cijene naš trud i rad,kao i postizanje najboljih rezultata naših učenika.

Ovom prilikom škola je dobila donaciju školskog pribora za učenike kojima je potrebno.
Ovim događajima se pokazuje dobra saradnja naše škole sa udruženjima i lokalnom zajednicom.

Nagrađeni učenicu su:
Sumeja Vrević, Kerim Fazlić, Ajša Hodžić,Džanan Hodžić,Uma Turkanović, Emrah Alić, Naida Blažević,Emma Deomić,Eldin Deumić,Ahmed Mahić,Adna Vrević,Lamija Hrnić,Sajra Žerić,Arman Rekić,Adin Đonlagić,Lejla Đonlagić,Emrah Hrustić,Hana Balić,Amna Deumić,Ajnela Kulašić,Aiša Avdagić, Esma Softić,Ema Jakupović,Hana Okić,Amar Kulašić,Ajla Javor.
Veliko hvala dobrim ljudima!

Tekst: JUOS Kozarac
foto i video: Nijaz-Caja Huremović

Juče smo živjeli zajedno,

danas smo pouka jedno drugom

- Mustafa Širbić