Izdvajamo

Kozarac, 29.06.2018. god.

Danas je u Podružnici BH TELECOMA u Kozarcu obilježeno primanje donacija za 2017. godinu u kojoj je BH TELECOM D.D. SARAJEVO donirao 137 donacija u ukupnom iznosu od milion (1.000.000 KM) konvertibilnih maraka, time dokazujući da je društveno odgovorna kompanija.

Od tih 137 projekata, za mjesta u našem bližem okruženju su donirana četiri projekta, tri narodne kuhinje u Bosanskoj/Kozarskoj Dubici, Bosanskom Novom/Novom Gradu i Prijedoru u iznosu po 5.000 KM i Dobrovoljnom vatrogasnom društvu u Kozarcu 8.000 KM za kupovinu jastuka za spašavanje koji oni do sada nisu imali.

U izjavama predstavnika organizacija koje su dobile pomenute donaciju se pokazala velika zahvalnost i nada da će BH TELECOM i dalje pomagati one koji pomažu drugima.

Ovom prilikom se i mi , www.kozarac.eu, zahvaljujemo ovoj kompaniji što nam je pružila priliku da baš mi kao „najpraćeniji“ lokalni medij prvi izvijestimo o ovom događaju.


BHTelekom: ČINIMO DOBRO ZAJEDNO

.be">

Čitanje knjiga oplemenjuje razum, donosi mnoge pouke i vrijedne savjete i čovjeka osvjetljava mudrošću. Čovjek koji mnogo čita knjige lijepo i elokventno govori, zna usrećiti druge, utješiti ih, dati valjan savjet. Druženje s takvim čovjekom bolje je od svakog sijela, ono je slasno za svaki um i dušu. Mudrost koju on prenosi poput je bilja koje svoj plod daje uvijek.