Izdvajamo

U organizaciji Islamske Zejenice Kozarac i BKC Kula, u petak 29.jula 2016. je na stadionu Bratstva održan humanitarni koncert pod nazivom "Eso Balić i prijatelji za Fond Solidarnosti" u kojem su učestvovali Eso Balić i njegovi prijatelji, poznata imena sa muzičke scene Kozarca i drugih krajeva BiH i KUD Kozara.



Koncert je bio u duhu narodnih pjesme i igara  mladih iz KUD "Kozara" Kozarac.

Sav prihod je namijenjen za humanitarne svrhe koje se realiziraju putem  Fonda solidarnosti, kojim rukovodi Medžlis IZ-e Kozarac.

Vrijeme je bilo veoma ugodno ali brojne svadbe u Kozarcu su doprinjele da je posjeta bila manja od očekivane, Kako sam informisan prodano je  1200 karata.



Učesnici na ovom koncertu, pored Ese Balića, bili su: Emir Đulović, Sena Hodžić, Nisvet Delić-Delija, Almir Osmanović, Zlata Avdić, Dedo Balić, Enes Beširević-Neno, KUD Kozara-Kozarac, Mirza Suljić, Zijo i Samira Kasumović, Amila Memić

Nijaz-Caja Huremović

Kako je Eso cijelo veće držao publiku na nogama i dobroj atmosveri nije potrebno puno pisati. Eso je majstor svog zanata.

Zijo i njegova supruga Samira Kasumović su takođe zapalili raju . Sama njihova pojava na bini izazvala je ovacije publike. Kozarčani ih vole.

Na kraju sve je završilo sa jednim kolom.

 

Svaki cetvrtak očekujem sa radošću, a tebi možemo zahvaliti na tome. Svaki put vidim nekog od familije, komsija i prijatelja. ... Hvala ti puno za četvrtak komšija.

Fatima Alić Hušić-još jednom HVALA.........
Četvrtak