Izdvajamo

Pobjednik trećeg po redu takmičenja za najbolji poslovni plan za razvoj ženskog preduzetništva je grupa žena koja dolazi iz Kozarca sa poslovnom idejom sakupljanja i sušenja bilja. Oko ove poslovne ideje okupljeno je osam žena koje već duži niz godina rade zajedno pod zanimljivim nazivom „Više od kupusa“.

Grupa se bavi sakupljanjem, sušenjem i prodajom šumskog bilja, a uz pomoć ove nagrade će povećati produktivnost i unaprijediti marketinške aktivnosti za bolji nastup na tržištu.

Čestitamo ovogodišnjim pobjednicama i želimo im puno sreće u daljem razvoju ovog poslovnog poduhvata. Ujedno se zahvaljujemo svim ostalim grupama koje su učestvovale u ovom takmičenju.

Takmičenje za najbolji poslovni plan za razvoj ženskog preduzetništva organizovao je magazin za poljoprivredu i ruralni razvoj Agro PLANETA i Mikrokreditna organizacija PARTNER.

 FB Agro Planeta

 

 

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011