Izdvajamo

Renato Marjanović, koji je uhapšen jučer zbog sumnje da je u Prijedoru maltretirao sugrađanina i povratnika Azrina Hodžića, danas je pušten na slobodu, ali se istraga protiv njega nastavlja

Marjanović je bio zadržan u pritvoru 24 sata, a danas je pušten da se brani sa slobode.

Iz PU Prijedor su naveli da će protiv Marjanovića biti podnesen izvještaj zbog krivičnih djela koje je počinio. Također, policija je danas pretresla kuću i prostorije koje koristi Marjanović u Prijedoru.

Kao što je poznato, Marjanović je prvo fizički napao, a kasnije prijetio i maltretirao Azrina Hodžića te ga natjerao da skine grb BiH koji je bio nalijepljen na prikolicu.


Dnevni Avaz

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.