Izdvajamo

 

Tijelo M. S. iz Prijedora pronađeno je jutros pored rijeke Sane u naselju Raškovac i prvi rezultati istrage ukazuju da se radi u brutalnom ubistvu.
Kako saznajemo žrtva je tvrdim predmetom pretučena na smrt, a pronađeni su i tragovi koji ukazuju na mogućnost da je udaren vozilom, a potom brutalno pretučen.

– Tijelo je pronađeno u blizini rijeke Sane sa smrskanom glavom, odnosno višestrukim povredama koje su najvjerovatnije nanesene tvrdim predmetom, nalik na bejzbol palicu – rekao je izvor blizak istrazi.

Portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević kaže da policiji u 10.05 sati prijavljeno da je u naselju Raškovac pronađeno tijelo muškarca.

– U toku je uviđaj kojim rukovodi tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Najvjerovatnije se radi o krivičnom djelu, a više informacija o okolnostima nastanka smrti biće poznato nakon uviđaja – rekla je Alendarević.
Kako saznajemo ubijeni M. S. ranije je dovođen u vezu sa trgovinom narkotika.


Avaz

Nezvanično saznajemo da ubijen je Mihajlo Stupar zvani Šmit.

 

 

 

 

Uzvišeni Allahu, neka tuga bude nada, neka osveta bude pravda, neka majčina suza bude dova da se više nikada i nikome više ne ponovi ni Kozarac, ni Prijedor, ni Srebrenica!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.