Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor, 29.07.2021. godine oko 21,10 časova, prijavljeno je da se na nekategorisanom putu u naselju Veliko Palančište u Prijedoru, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je smrtno stradalo jedno lice.

U prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, na licu mjesta izvršen je uviđaj, kom prilikom je utvrđeno da je do saobraćajne nezgode došlo slijetanjem sa kolovoza četvorotočkaša kojim je upravljalo maloljetno lice i koje je usljed zadobijenih povreda preminulo u JZU Bolnica „Dr Mladen Stojanović“ u Prijedoru.

Policijska uprava Prijedor apeluje na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i da prilagode brzinu uslovima na kolovozu. Poseban apel upućujemo biciklistima i motociklistima da se pridržavaju propisanih pravila učestvovanja u saobraćaju i roditeljima da obrate dužnu pažnju na maloljetna lica koja su učesnici u saobraćaju.

 

PU Prijedor

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak