Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor, dana 28.10.2022. godine, oko 22,04 časova, prijavljeno je da je u mjestu Tukovi, opština Prijedor, došlo do saobraćajne nezgode, u kojoj je jedno lice smrtno stradalo.

Uviđajem na licu mjesta, kojem je prisustvovao tužilac Okružnog Javnog tužilaštva Prijedor, utvrđeno je da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali A.L. iz Prijedora upravljajući motociklom marke „Gilera“, K.Č. iz Prijedora upravljajući motociklom marke „Piaggo“ i jedno maloljetno lice koje je upravljalo motociklom marke „Peugeot“. U saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao A.L, dok je maloljetnik zadobio teške tjelesne povrede i trenutno se nalazi na UKC Banja Luka.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, a poseban apel upućujemo biciklistima i motociklistima da se pridržavaju propisanih pravila učestvovanja u saobraćaju i da budu oprezni prilikom kretanja u nepovoljnim veremenskim uslovima kada su mokri kolovozi

PU Prijedor

Ubili mi dajdu, ubili i njegovog sina. Ubili sve moje jarane, komšije,prijatelje. Zapalili moju kucu, a i kuce svih mojih dragih. Silovali naše majke,sestre, rodice,žene.

Necu i ne mogu im ni  oprostiti ni zaboraviti.

Ali eto život je kao rijeka,tece i ne zaustavlja se.