Izdvajamo

 

U Gradskoj upravi Prijedor danas je održan prvi sastanak Organizacionog odbora manifestacije " Prijedorska zima " na kojem je potvrđeno da će ova tradicionalna novogodišnja manifestacija na trgu majora Zorana Karlice biti održana od 23.decembra 2022.godine do 1.januara 2023.godine.

U Gradskoj upravi Prijedor danas je održan prvi sastanak Organizacionog odbora manifestacije " Prijedorska zima " na kojem je potvrđeno da će ova tradicionalna novogodišnja manifestacija na Trgu majora Zorana Karlice biti održana od 23.decembra 2022.godine do 1.januara 2023.godine.

Šef kabineta gradonačelnika Danijela Dodoš potvrdila je da će početak manifestacije ozvaničiti prigodan koncert kao i da je planiran i tradicionalni doček Nove godine na trgu.

" I ove godine Prijedorska zima će okupiti mnogobrojne ugostitelje i sve one koji će dati doprinos i upotpuniti sadržaje ove privredno-turističke manifestacije", istakla je Dodoševa.

Ona je dodala da će tokom trajanja " Prijedorske zime" svakog dana na gradskom trgu biti organizovani muzički sadržaji gdje će građani i svi gosti našeg grada moći da se zabave uz muziku i bogatu ugostiteljsku ponudu.
" Tokom dana, takođe, biće organizovan bogat program za najmlađe sugrađane i u kojem će učešće uzeti sve škole sa područja Prijedora", istakla je Dodoševa.

Ona je dodala da će " Prijedorska zima" biti upotpunjena repertoarom Kina " Kozara" i Pozorišta Prijedor.

Prema njenim riječima, Grad Prijedor će biti okićen u novogodišnjem ruhu, a neće izostati ni doček Dječije nove godine koji je planiran za 31.decembar uz novogodišnju zabavu za djecu i slatkiše.
Dodoševa je naglasila da je grad Prijedor pokrovitelj manifestacije " Prijedorska zima" te u ime Grada pozvala građane da posjete sve najavljene programe i sadržaje, kao i privredne subjekte koji žele da daju doprinos ovoj manifestaciji.

prijedorgrad.org

Ponekad mi se cini da kad mi duša zaplace, zaplace i moja Caršija.

Cini mi se da zaplace tiho i tužna dok ljepotu pruža onim što ljepotu samo uništiti znaju. Cini mi se da cujem uzdah ptice kad na kesten sleti kraj ruševina Asker džamije u Starom gradu koje tamo više nema

Uzdahnete li i Vi ponekad ????....