Izdvajamo

Preduzeće "Pošte Srpske" upozorilo je da se na području Prijedora pojavila osoba koja se lažno predstavlja kao poštar, s namjerom da od stanovnika naplati RTV taksu.

Iz "Pošta Srpske" napominju da su poštari ovog preduzeća prepoznatljivi po službenim uniformama, da imaju akreditaciju, te prilikom ovjere novčanih dokumenata koriste pečate poštonoše, koji imaju oznaku i broj pošte kojoj pripada, te broj pečata koji je jedinstven za tu poštu.

Iz ovog preduzeća mole sve građane da pomenute slučajeve prijave u najbližu poslovnicu "Pošta Srpske", kako bi se odmah provjerili navodi, te nadležnim organima prijave i lažno predstavljanje.

Klix

U perverznoj realnosti, dželati i ubice su dobile svoje obilježje i istorijski pomen. Naime, U bivšem Društvenom domu Trnopolje, mjestu gdje se nalazio jedan od najzloglasnijih prijedorskih logora, otvorena je spomen-soba poginulim vojnicima Vojske Republike Srpske.

Koliko bolestan moraš biti da to uradiš?

Zamislite spomen-sobu posvećenu snagama Vermahta u Mathauzenu ili Aušvicu? Ne možete? Dabome da ne možete. Zato u nas može sve.

Dragan Bursać