Izdvajamo

S ovim putem želim od srca da Vas pozdravim sviju dragi moji prijatelji,komšije i rođaci. Još sam živ hvala bogu. Prolazim kroz jedan dio života koji nisam zaslužio. Kriv sam što sam ostao živ,ali nadam se i želim da samo pravda pobjedi.Nadam se da će te me shvatiti i razumjeti moju poruku.

Ovim putem Vas pozivam i molim da mi pomognete u ovim najtežim trenutcima.Svi znate šta smo preživjeli. Nepravda i nepravda. Nemogu da vjerujem da se ovako nešto moze desiti.Evo provodim dane ovdje u DEN HAGU u istražnom zatvoru i pitam se imali pravde na ovom svijetu.

Terete me za ratne zločine.. Mislio sam da će to trajati nekoliko dana ali evo ušao sam u drugu godinu i još nije ništa rješeno. Sve što sam uštedio potrošio sam na advokate,troškove i stanarinu kako bi zadrzao kuću i ostalu imovinu. Ali kasa se ispraznila pa bih Vas zamolio ako možete da mi financijski pomognete dok ovo ne bude rješeno.

A ako se to sve brzo završi spreman sam da Vam vratim Vas novac. Ako želite da mi pomognete moj broj žiro računa je:

NL03 RABO 3662 4558 70 BIC RABONL2U.

Unapred Vam se zahvaljujem uz drugarski pozdrav Fikret Hegic Griša

Dragi moji kozarčani i kozarcanke nezaboravimo pokazati nas merhamet i velika srca da i ovaj put ne zboravimo onog koje u nevolji, otvorimo srca i pomozimo ovom našem kozarčaninu da prebrodi najveću krizu u svom životu, sve što mu je rat priredio i što je doživio ovo je udarac povrh svega.

Jos smo mu ostali mi kozarčani i kozarčanke i zato odazovimo se koliko ko može od srca jer danas našem Grisi treba pomoć sutra možda i nama , znajmo dobro se dobrim vraća.

ZATO VAS POZIVAM DA U OVIM NJEGOVIM TEŠKIM TRENUTCIMA POMOGNEMO I DAMO SVOJ PRILOG , POKAŽIMO JOŠ JEDNOM KOZARAČKU DUŠU I KOZARAČKA SRCA DA SE BRINEMO O SVIMA NAMA.

U IME FIKRETA I U MOJE IME HVALA SVIMA KOJI SU DO SAD UČINILI DOBRO DJELO A I ONIMA KOJI ĆE UČINITI.

Leka Ibrić Mehmedagić

Svaka cast po kojzna koji put Caja tvoje ime treba zapisati zlatnim slovima i na ulaz u pijacu staviti naslov. LEGENDA KOZARACKOG CETVRTKA jer si to do sad zasluzio. DESETKA

Leka Ibric Mehmedagic
Četvrtak 01. Septembar 2016.