Izdvajamo

 

Ako planirate posjetiti glavni i najveći grad Bosne i Hercegovine za smještaj Vam toplo preporučujemo hotele naših kozarčana braće Mujić.


Pored vrhunske usluge koju pružaju svojim gostima, zahvaljujući posvećenom i ljubaznom osoblju, te bogatoj i kvalitetnoj ponudi, Hoteli BM će se zasigurno nametnuti kao Vaš odabir zbog još jedne bitne činjenice – njihove lokacije.

Hoteli BM smješteni su uz glavnu prometnicu na relaciji Sarajevo – Ilidža, udaljeni tek dva kilometra od Međunarodnog aerodroma Sarajevo, te nekoliko minuta vožnje od samog centra grada.

 

Ukupan smještajni kapacitet naših hotela čine 65 soba i 25 de luxe apartmana, što odgovara kapacitetu od 200 ležaja.

Raznovrsna ponuda i široka namjena, pružaju mogućnost da udovolje potrebama i zahtjevima različitih profila posjetilaca.

Ponuda objekata namjenjena je kako poslovnom, tako i gostu koji u našu zemlju dolazi u turističkom aranžmanu.

...počinje priču o Kozarcu Ibro Kahrimanović: "Kozarac živi zahvaljujući dijaspori, odnosno Kozarčanima koji su se nakon progona zaustavili u evropskim zemljama, u Americi. Ali, iz ljubavi, iz nekakvog svog kozaračkog inata ponovo su izgradili ovo mjesto, čime je Kozarac postao simbol povratka u BiH. Istina, najveći broj njih dolazi za novogodišnje praznike i tokom ljeta, ali ono što su izgradili ovdje – kuće, drugi objekti – garancija su da će se vratiti zastalno i nastaviti živjeti ovdje."