Izdvajamo

 

Ako planirate posjetiti glavni i najveći grad Bosne i Hercegovine za smještaj Vam toplo preporučujemo hotele naših kozarčana braće Mujić.


Pored vrhunske usluge koju pružaju svojim gostima, zahvaljujući posvećenom i ljubaznom osoblju, te bogatoj i kvalitetnoj ponudi, Hoteli BM će se zasigurno nametnuti kao Vaš odabir zbog još jedne bitne činjenice – njihove lokacije.

Hoteli BM smješteni su uz glavnu prometnicu na relaciji Sarajevo – Ilidža, udaljeni tek dva kilometra od Međunarodnog aerodroma Sarajevo, te nekoliko minuta vožnje od samog centra grada.

 

Ukupan smještajni kapacitet naših hotela čine 65 soba i 25 de luxe apartmana, što odgovara kapacitetu od 200 ležaja.

Raznovrsna ponuda i široka namjena, pružaju mogućnost da udovolje potrebama i zahtjevima različitih profila posjetilaca.

Ponuda objekata namjenjena je kako poslovnom, tako i gostu koji u našu zemlju dolazi u turističkom aranžmanu.

Emil Velić podsjeća da je upravo u Kozarcu obnovljena i svečano otvorena prva džamija u RS-u, zbog čega je dobila naziv "Prva džamija nade", jer su je prije 17 godina otvorili predstavnici Međureligijskog vijeća Bosne i Hercegovine i tadašnji visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini. "I ovdje je zanimljivost da je sve urađeno sredstvima građana, a jedna od najstarijih mještanki, Fatima Hadžić, dala je svoju životnu ušteđevinu, čime je zapravo i počela obnova ove 'prve džamije', sada već davne 1999. godine", prisjeća se Sakib Džaferović.