Izdvajamo

 

Mustafa Ružnić, premijer Unsko-sanskog kantona sa saradnicima i predsjedavajući Skupštine USK Razim Halkić organizovali su sastanak sa predstavnicima povratnika s područja Prijedora.
Vlasti Unsko-sanskog kantona i boračke organizacije posebno podržavaju povratničku populaciju te Bošnjaci povratnici u Prijedor i okolinu uvijek mogu računati na neupitnu podršku iz Unsko-sanskog kantona, istaknuto je u razgovoru.

Dogovorene su posjete gradu Prijedoru u skorije vrijeme a prijedlog predstavnika prijedorskih povratnika je i uspostavljanje kontakta sa novoizabranim predstavnicima gradske vlasti kako bi se strateški razgovaralo o interesima povratničke populacije, projektima podrške i, prije svega, suživotu i sigurnosti povratnika na područje manjeg bh entiteta.

vladausk.ba

Ziv I zdrav bio veliki humani covjece, znaj da nisi sam,kud god ti I tvoja kamera za, tobom cijela vojska gledalaca,mi koji smo daleko,uz tvoju pomoc smo tu sa vama,hvala,hvala za ovo divno snimanje u detalje,dogadzanja ovog ljeta,bilo je I tuzno I veselo,veliki selam iz Chicaga!

Ismeta Terzic Dzihic