Izdvajamo

Obavještavamo familiju, komsije i prijatelje da ce se u Subotu 30. Marta a poslije Podne Namaza prouciti Tevhid u Dzamiji Mutnik za naseg dragog Paratusic Adema.


Paratušič  Adem  Cetvrtak 29. Marta 2012 godine  preselio na Ahiret u 78. godini zivota.


RAHMETULLAHI ALEJHI-HA RAHMETEN VASIAH!

 

 

 

 

Obavjestavamo rodbinu, prijatelje i poznanike da ce se u Subotu, 30 Marta a poslije Ikindije Namaza  u Dzamiji –Kamicani, prouciti Tevhid  za nasu dragu Sajmu(Paratusic) Kenjar.

 

Sajma (Paratusic) Kenjar  Petak 18. januara 2013. godine u 55. godini zivota.

RAHMETULLAHI ALEJHI-HA RAHMETEN VASIAH!

 

Hoce li ikad oprostiti,

Beco i Sadeta Medunjanin, ko smije oprostiti u ime njihovog Harisa, Ko ce oprostiti umjesto nastavnica: Velide i Asime Mahmuljin, hoce li im ikad oprostiti moj jaran Kockar ili moj Braco, ko ce im oprostiti u ime Damira Blaževica -Kroke, Hasana Mujicica Didinog, Brace i Mirse Bejdinih sinova, Zile i Ilkana iz Kozaruše, Muamera Kulenovica, Zoke i Ante Murgica, Mensurke Poljak i Majde Zulic, Ko ce oprostiti u ime Salke Sinanagica-Žutog ili u ime Ermina i Hirzada Bešica il’ Ademovic Emira, Hoce li iko smjeti oprostiti u ime Ekrema, Nedada i Velida, sinova Muhameda ef. Bešica, ili u ime trojice sinova majke Mejre ili trojice sinova majke Redžepe Oruc, ili trojice sinova Subhe Alic, njenog Zice, Zilhe i Bahrije ili Mehinih Ene i Ekrema, ko može oprostiti u ime šestorice Forica ili kompletne porodice Taiba Forica, ko u ime Eniza Blaževica koji je živ zapaljen u Kozarcu. Ko ce oprostiti u ime svih onih nevino pobijenih cijih se imena ne mogu sjetiti u ovom trenu?