Izdvajamo

 

    KAHRIMANOVIĆ (Smail) RIZVO

Dana 01.12.2021.godine, preselio na Ahiret u 82. godini života
1940 - 2021

OBAVJEŠTAVAMO RODBINU, PRIJATELJE I KOMŠIJE DA ĆE SE U PETAK 14.01.2022. GODINE U 12.00 SATI, POSLIJE DŽUMA NAMAZA, U DŽAMIJI DERA PROUČITI JASIN I TEVHID ZA DUŠU RAHMETLI RIZVE.

RAHMETULLAHI ALEJHI-HA RAHMETEN VASIAH!

Ožalošćeni:supruga Naila, sinovi Abdul i Dian, kćerka Elvedina, unuke Džana i Layla, snahe, brat Vasif, bratić, bratićna, te ostala rodbina, prijatelji i komšije

                     

                        

Hoce li ikad oprostiti,

Beco i Sadeta Medunjanin, ko smije oprostiti u ime njihovog Harisa, Ko ce oprostiti umjesto nastavnica: Velide i Asime Mahmuljin, hoce li im ikad oprostiti moj jaran Kockar ili moj Braco, ko ce im oprostiti u ime Damira Blaževica -Kroke, Hasana Mujicica Didinog, Brace i Mirse Bejdinih sinova, Zile i Ilkana iz Kozaruše, Muamera Kulenovica, Zoke i Ante Murgica, Mensurke Poljak i Majde Zulic, Ko ce oprostiti u ime Salke Sinanagica-Žutog ili u ime Ermina i Hirzada Bešica il’ Ademovic Emira, Hoce li iko smjeti oprostiti u ime Ekrema, Nedada i Velida, sinova Muhameda ef. Bešica, ili u ime trojice sinova majke Mejre ili trojice sinova majke Redžepe Oruc, ili trojice sinova Subhe Alic, njenog Zice, Zilhe i Bahrije ili Mehinih Ene i Ekrema, ko može oprostiti u ime šestorice Forica ili kompletne porodice Taiba Forica, ko u ime Eniza Blaževica koji je živ zapaljen u Kozarcu. Ko ce oprostiti u ime svih onih nevino pobijenih cijih se imena ne mogu sjetiti u ovom trenu?