Izdvajamo

Zadnjih par dana FK Bratstvo iz Kozarca je bilo bez treneta, jer je trener Grozdanic Tofik-Tofko podnio ostavku koju je na sastanku uprava jednoglasno i prihvatila. Posto se je ostavka desila pred sam pocetak prvenstva, uprava je inzistirala da igraci ne prestaju sa treninzima a ulogu vodje predala je kapitenu Brkicu. Zbog kratkog vremena uprava je krenula u posao trazenja najboljeg moguceg rjesenja i na zadovoljstvo svih ljubitelja najvaznije sporedne stvari na svjetu i FK Bratstvo Kozarac dogovorila se sa Amirom Kararicem da preuzme ulogu trenera prve ekipe naseg kluba.O Amiru vam necemo puno pricati, jer ga svi veoma dobro poznajemo.


Kararic je bio dugogodisnji igrac FK Bratstva iz Kozarca, a u predhodnom periodu je trenirao i FK Bratstvo i FK Trnopolje.
Puno sportske srece i uspjeha treneru Kararicu u buducem radu zelimo.

Admir Đonlagić

Čitanje knjiga oplemenjuje razum, donosi mnoge pouke i vrijedne savjete i čovjeka osvjetljava mudrošću. Čovjek koji mnogo čita knjige lijepo i elokventno govori, zna usrećiti druge, utješiti ih, dati valjan savjet. Druženje s takvim čovjekom bolje je od svakog sijela, ono je slasno za svaki um i dušu. Mudrost koju on prenosi poput je bilja koje svoj plod daje uvijek.