Izdvajamo

Da Kozarčani, vole svoje mjesto to su mnogo puta pokazali. Da naše društvo treba graditi još puno vremena to svi znamo. Da glavne stubove drustva čini omladina koju trebamo okupljati da se druže i medjusobno još bolje upoznaju, u jednom zdravom okruženju i sportskom duhu, prvenstveni cilj i zadatak je našeg FK Bratstvo Kozarac. Da nam takav vid druženja i ambijenta koji vlada medju tim mladim ljudim bude vodilja prvenstveno nama odraslima, prepoznali su mnogi naši građani van naše domovine.

Ovaj put spomenut ću jednog od najaktivnih naših građana, a on je Softić Mirzet među nama Kozarčanima zvani Pajdo. On je ovih dana naš klub obradovao vrijednom donacijom sportske opreme renomirane marke "Adidas" koje stvarno ima puno od dresova, šorceva, trenerki itd. Koliko toga ima, mi iz uprave još to sve nismo pobrojali i posložili, ali zasigurno vrijednost iste iznosi preko 10 000 KM. Danas je samo jedan dio te opreme podjeljen našoj djeci.
U ime svih Kozarčana i u ime FK Bratstvo Kozarac našem Pajdi veliko hvala na svemu što čini ne samo za sport već i za sve druge aktivnosti u našem kraju.
Da nam je više Pajdi gdje bi nam bio kraj.

Admir Đonlagić

Hvala Caja.!! Ti si nas prozor Četvrtkom u naše malo misto..!!

Haris
Četvrtak