Izdvajamo

Regionalna liga Zapad 10.kolo, FK Bratstvo Kozarac je bilo domaćin FK FSA Prijedor. Gradski derbi su uvjek bile teške i zahtjevne utakmice, kao i ova danas. Utakmica je počela na vrijeme u 15.00 sati, vrijeme idealno, gledaoca više od 100. Iako se današnji protivnik nalazi pri dnu tabele, po onome što su danas pokazali realno je da budu negdje na srdini, jer pružili su jako dobar otpor našoj ekipi, koja je bila bolja tokom cjele utakmice. Otpor gostoju je slomljen u drugom poluvrmenu, u 50.minutu, golom našeg kapitena Brkić A, koji je također, u 90. minuti, postigao i 2 gol iz kaznenog udarca. Nova pobjeda našeg Bratstva i nova 3 boda učrstili su još samo našu poziciju pri vrhu tabele.
Ujedno pozivam sve simpatizere i ljude koje vole loptu i FK Bratstvo da nam se prikljuce i daju svoj doprinos ako to do sada nisu.
Ispod možete pogledati video i slike sa ove utakmice, a koje je pravio Nijaz-Caja Huremović

Admir Đonlagić

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak