Izdvajamo

 

Danas oko 16.00 sati učesnici biciklističkog maratona Cirih-Bihać-Srebrenica-Kozarac stigli su u Kozarac. Ovdje ih je dočekali članovi porodice te manja grupa simpatizera među kojima su bili Goran Garača predsjednik Biciklističkog kluba Kozara i Predsjednik Skupštine Grada Prijedora Mirsad Duratović.

"11 dana vožnje i pređenih 1800 kilometara. Od Švicarske nas je bilo 8 biciklista do Bihaća i tamo smo se pridužili ostalim učesnicim maratona, oko 190 biciklista. u Potočare nas je ušlo oko 250. U Bihaću smo se pridružili biciklističkom klubu "Bike Club" iz Austrije sa kojima je vozio Esad Bukarić, a Amel Bešlagić je vozio iz Kozarca.
Poslije klanjanja dženaze u Potočarima, nas trojica Esad Bukarić Amel Bešlagić i ja Sabit Džonlagić krenuli smo nazad za Kozarac i evo stigli smo u svoj Kozarac. Prošli smo bez problema, nije bilo kvarova niti padova, sve je prošlo kako treba", priča nam Sabit Džonlagić

Svaki cetvrtak očekujem sa radošću, a tebi možemo zahvaliti na tome. Svaki put vidim nekog od familije, komsija i prijatelja. ... Hvala ti puno za četvrtak komšija.

Fatima Alić Hušić-još jednom HVALA.........
Četvrtak