Izdvajamo

 

Dragi Kozarčani, simpatizeri i članovi FK Bratstvo i svi oni kojima ovaj klub nešto znači obavještavamo Vas da je uprava kluba danas zvanično završila i dogovorila sve poslove oko proširenja našeg stadiona tj.zahvaljujući svima koji su dio ove istoriske priče.
Uz veliko razumijevanje i razgovore koji su vođeni došlo se do dogovora oko zamjene određenih parcela koje su u privatnom vlasništvu sa zemljištem FK Bratstvo tako da je napravljena jedna kompaktna cjelina koja će zadovoljavati sve standarde i dimenzije da naljepši mali grad na svjetu naš Kozarac dobije jedan stvarno lijep stadion, jer FK Bratstvo to zaslužuje kao najstari sportski kolektiv na našoj regiji a možda šire.
Ovim putem Vas obavještavamo da zvanično počinjemo sa većim radovima 15.8.2021.godine jer smo sa današnjim dogovorom trasirali put ka tome i pokazali onima koji su bili protiv ovoga, da će Bratstvo veoma brzo igrati na novom-starom stadionu gdje je igrao i ovih 90 godina.
Hvala svima koji su dio ove sportske-istoriske priče.

Vaš FK Bratsvo Kozarac

Svaka cast po kojzna koji put Caja tvoje ime treba zapisati zlatnim slovima i na ulaz u pijacu staviti naslov. LEGENDA KOZARACKOG CETVRTKA jer si to do sad zasluzio. DESETKA

Leka Ibric Mehmedagic
Četvrtak 01. Septembar 2016.