Izdvajamo

 

Poštovani Kozarcani i svi oni kojima FK Bratstvo nešto znači i predstavlja, obavještavamo Vas da su danas 17.08.2021.godine otpočeli zvanični radovi na proširenju našeg stadiona.

 O ovom se pričalo zadnjih nekih 30.godina ali bez konkretnih poteza i ideja. Ova uprava je jedna od boljih ako ne i najbolja jer je uz puno truda,zalaganja i rada, naravno uz podršku naših građana Kozarčana, prva koja se upustila u jednu veoma zahtjevnu i kompleksnu akciju.

Iako je započeta u veoma teškim i kompleksnim trenutcima i vremenima,  na ruku nam nije ni išla pandemija  Corona virus koja je poremetila cijeli svijet.

Mi nismo gubili nadu i vjeru oko ovoga proekta. Nakon stvorenih uslova za početak ovih radova i završenih poslova imovinsko pravne prirode sa našim komšijama krenuli smo sa radovima.

Ovom prilikom se u ime FK Bratstvo zahvaljujemo svima onima koji su na bilo koji način pomogli da dođemo do svega ovoga i započnemo ovu akciju kao i onima koji do sada nisu učestvovali da daju svoj doprinos u skladu sa svojim mogućnostima, jer ovo što se radi nije ničije privatno vlasništvo ovo je nas sviju Kozarčana i ostaje iza nas u amanet budućim generacijama.

Uprava FK Bratstvo Kozarac

"A onda, kad im to nije uspjelo počeli su pričati sve glasnije i glasnije da Bosne nema. Pa koga ste onda pokušali osvojiti??" Josip Pejaković