Izdvajamo

 

U okviru 6 kola Regionalne lige grupa Zapad naš klub, FK Bratstvo Kozarac, je gostovao u Svodni kod istoimene ekipe FK Svodina.
Utakmica je počela u 16.00 sati iako su domačini poveli već u 3.minuti iz slobodnog udarca, to naše momke nije pokolebalo i isti su odmah na početku utakmice domaćinu dali do znanja dase na današnjem meču nismo došli braniti, već da je pobjeda zacrtani cilj, što se i obestinilo. Naši momci su napravili presing i opsadu gola domaćina tako je prvi gol za Bratsvo postigao Kadirić u 17 min, zatim
drugi gol Žerić 19 min, 3. Babić 23 min i 4. Kobas 39min.
Prvo poluvreme zavrseno sa 4 - 1.

Drugo polovrijeme smo rutinski odigrali
a 5.gol je postigao ponovno Kadirić u 64 min
a 6. Huskić u 86 min.
Krajnji rezultat je bio 1:6 za Bratsvo Kozarac

Admir Đonlagić

“Želja nam je da se Bosna i Hercegovina razvija u miru. Mi ne želimo nikakve podjele, jer je ovo naša jedina domovina za koju su se borili naši najbolji sinovi, naša sabraća i mi ćemo morati stati jednog dana pred njih i morat ćemo im kazati šta smo uradili za našu domovinu, za koju su oni dali svoje živote”, izjavio je danas u Prijedoru ministar za boračka pitanja u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine Salko Bukvarević na Svečanoj akademiji održanoj povodom 25. novembra (2016. god.), Dana državnosti Bosne i Hercegovine, javlja Anadolu Agency (AA).