Izdvajamo

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja CJB Prijedor su 08.12.2016.godine, u nastavku akcije kodnog naziva „Tabacco“, na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka, u mjestu Kozarac, izvršili zaustavljanje i kontrolu putničkog motornog vozila marke ''Renault megane'' kojim je upravljalo lice H.D. iz Cazina. Prilikom kontrole u vozilu je pronađeno i oduzeto 7 vreća rezanog duvana ukupne količine 200 kg, za koju lice nije posjedovalo dokumentaciju o porijeklu robe. Istog dana lice H.D. je lišeno slobode te je nad istim izvršena kriminalistička obrada zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Nedozvoljen promet akciznih proizvoda''.
 O svemu je obavješten tužilac Tužilaštva BiH, kojem će po dokumentovanju i kompletiranju predmeta biti dostavljen izvještaj protiv lica H.D. za počinjeno krivično djelo „Nedozvoljen promet akciznih proizvoda''.
Podsjećamo, u sklopu akcije „Tabacco“, u prethodnom periodu policijski službenici Centra javne bezbjednosti Prijedor su oduzeli ukupno 297,5 kg rezanog duvana i 2.644 kutija različitih vrsta cigareta, bez akciznih markica ili sa akciznim markicama drugih država.
Policijski službenici CJB Prijedor nastavljaju rad na realizaciji akcije kodnog naziva “Tabacco“.

CJB Prijedor

citiramo:

U redu, ja sam izdajnik srpstva, a vi svi koji ste ćutali ste izdajnici čovečanstva."