Izdvajamo

Dana 30.09.2017.godine Policijskoj upravi Prijedor, prijavljeno je da se u Službu hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor, obratilo lice A.K.(1942) iz mjesta Gornja Dragotinja, sa povredom u predjelu leđa, nastala najvjerovatnije od zalutalog zrna ispaljenog metka.

Zbog zadobijenih povreda lice je zbrinuto u JZU ''Dr Mladen Stojanović'' u Prijedoru, a potom prevezeno u UKC RS u Banja Luci.

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijsi službenici preduzeli su sve potrebne istražne mjere i radnje u cilju utvrđivanja i rasvjetljavanja okolnosti prijavljenog događaja.

Policijska uprava Prijedor, ovim putem, upozorava građane da svaka neovlaštena upotreba oružja ima obilježje krivičnog djela kvalifikovanog Krivičnim zakonikom Republike Srpske ili prekršaja određenog odredbama Zakona o oružju i municiji i Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. U slučaju saznanja o ovim počinjenim nedozvoljenim radnjama, izvršioci će biti sankcionisani na zakonom propisan način.

PU Prijedor

foto: ilustracija

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011