Izdvajamo

Na području koje pokriva Policijska uprava Prijedor proteklih dana dogodilo se nekoliko saobraćajki a bilo je i povrijeđenih osoba.

-Dana 08.07.2018. godine, oko 16:25 časova, na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka u mjestu Gornji Jakupovići dogodila se saobraćajna nezgoda. U njoj su učestvovali putnički automobil „Fiat” kojim je upravljalo lice T.D. (1993) iz Prijedora i “Audi” kojim je upravljalo lice V.A. (1988) državljanin Slovenije. Tom prilikom lake tjelesne povrede zadobila su oba vozača, kao i maloljetno lice koje je bilo putnik u “Audiju” – potvrdila je Vesna Pačariz, portparolka PU Prijedor.

Uviđaj na licu mjesta obavili su policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Kako saznajemo, oba vozila kretala su se iz pravca Banjaluke.

 

“Fiat” je skretao prema Kevljanima, dok je “Audi” kojim je upravljala državljanka Slovenije preticao kamion koji se nalazio između dva vozila.

Od siline udara, “Audi” je završio na livadi pored puta, a na oba vozila pričinjena je materijalna šteta.

Prema nezvaničnim informacijama, ljekarska pomoć ženskoj osobi koja je upravljala “Fiatom” ukazana je u bolnici “Dr Mladen Stojanović” nakon čega je ista otpuštena na kućno liječenje.

Ljekarska pomoć povrijeđenima iz “Audija” pružena je u dežurnoj službi Doma zdravlja u Omarskoj.

Vozači oprez, prilagodite svoju vožnju uslovima na putu i poštujte saobraćajne propise.

Tekst i foto – Nijaz Huremović/Aleksandar Drakulić

 

Ubili mi dajdu, ubili i njegovog sina. Ubili sve moje jarane, komšije,prijatelje. Zapalili moju kucu, a i kuce svih mojih dragih. Silovali naše majke,sestre, rodice,žene.

Necu i ne mogu im ni  oprostiti ni zaboraviti.

Ali eto život je kao rijeka,tece i ne zaustavlja se.