Izdvajamo

Policijskoj stanici Kozarac, dana 22.07.2018. godine, oko 18,50 časova, prijavljeno je da je u mjestu Kamičani, od strane nepoznatog izvršioca, počinjeno krivično djelo „Teška krađa“ nad porodičnom kućom, privatnog vlasništva.

Istog dana, u mjestu Kamičani, policijski službenici uočili su i lišili slobode lica inicijala R.R. (1957) iz Banja Luke i D.M. (1972) iz Beograda, državljanin Republike Srbije, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Teška krađa“ i „Narušavanje nepovredivosti stana“.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su osumnjičena lica, u vremenskom periodu od 21.07.2018. do 22.07.2018. godine, u mjestu Kamičani, u odsustvu vlasnika, nasilno ušla u unutrašnjost porodične kuće, gdje su u prizemlju iste, određeno vrijeme i boravila. Tokom vršenja uviđaja, u unutrašnjosti kuće pronađen je i privremeno oduzet provalnički alat, a za koji je utvrđeno da pripada osumnjičenim licima, dok su prilikom lišenja slobode kod lica pronađeni te privremeno oduzeti predmeti koji su otuđeni iz navedene porodične kuće.

Uz saglasnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, dana 23.07.2018. godine, lica lišena slobode otpuštena su iz službenih prostorija, dok je lice D.M. državljanin Srbije, predat u nadležnost Službe za poslove sa strancima, Terenski centar Banja Luka.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, protiv lica R.R. i D.M. biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela „Teška krađa“ i „Narušavanje nepovredivosti stana“.

PU Prijedor

citiramo:

U redu, ja sam izdajnik srpstva, a vi svi koji ste ćutali ste izdajnici čovečanstva."