Izdvajamo

Članovi planinarskog kluba "KOZARAČKI KAMEN" Kozarac održali su svoju 2. izvještajnu skupštinu u prostorijama kluba. Skupštiuni je prisustvovao veliki broj članova, simpatizera kluba , drugih gostiju kao i predstavnici Planinarskog saveza RS. Tokom skupštine svima prisutnima je prezentiran izvještaj o radu kluba u toku 2018.godine , finansijski izvještaj te planske aktivnoisti kluba tokom 2019. godine.

Takođe je donešena odluka o povečanju članarine za 2019.godinu koja če sada iznositi 30 KM. Skupštini je prisustvovao i najmlađi član kluba Sajra Velić koja u januaru 2019.godine slavi svoj 1. rođendan. Nakon završene skupštine članovi kluba i prisutni gosti su nastavili sa druženjem. Prije početka održavanja skupštine , zajedno sa sekretarom PS RS Igorom Đukićem obišli smo gradilište našeg budućeg planinarskog doma.

Mirsad Muratčehajić

Zato necu da cutim, nego necu prestajati pricati, pricat cu o prošlosti, pricati o istini, a ti sine moj i djeco naša, slušajte i pamtite, pamtite i zapamtite, zapamtite i ne zaboravite, jer ko nema prošlosti nema ni buducnosti.