Izdvajamo

U Novom Gradu (Bosanski Novi) zbog nedozvoljene trgovine od lica oduzeto oko 70 kg rezanog duhana

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, dana 06.04.2019. godine, oko 15,35 časova, u mjestu Svodna, opština Novi Grad izvršili su zaustavljanje i kontrolu putničkog automobila marke „VW Golf“ kojim je upravljalo lice Z.K. (1965) iz Novog Grada. Prilikom kontrole u vozilu je pronađeno te privremeno oduzeto sedam PVC vreća rezanog duhana, ukupne bruto mase oko 70 kg a za koji lice nije posjedovalo potrebnu dokumentaciju.

Po dokumentovanju i kompletiranju predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv lica Z.K. biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Nedozvoljena trgovina“.

Podsjećamo, u prethodnom periodu tokom akcije kodnog naziva „Tabacco“, policijski službenici Policijske uprave Prijedor, zbog nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda, oduzeli su oko 760 kg rezanog duhana i 5.500 kutija različitih vrsta cigareta.

PU Prijedor

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.