Izdvajamo

Predsjednik Skupštine grada Prijedora Ajdin Mešić je u protekla dva mjeseca u okviru akcije “Otvorena vrata” primio oko 40 sugrađana koji su iskazali interes za ovakav način komunikacije.

“Riječ je o ljudima različite životne dobi, socijalnog statusa i obrazovnog nivoa i iz raznih dijelova grada, a takođe i sa raznim pitanjima na koja traže odgovore”, rekao je Mešić Srni.

Prema njegovim riječima, mlade ljude najčešće zanima zapošljavanje, starije generacije interesuju mogućnosti rješavanja raznih situacija u kojima su se našli privatno ili poslovno, a neki sugrađani dolaze po savjet.

“Neki nisu upućeni u nadležnosti predsjednika Skupštine grada i pokušavam ih usmjeriti u pravce za koje smatram da mogu djelovati ili na odjeljenja i institucije kojima mislim da traba da se obrate. Nekada čujem i pitanja koja se mogu činiti jednostavna, a koja su ljudima ustvari veoma komplikovana”, naveo je Mešić.

Aktivnost “Otvorena vrata” predsjednik Skupštine grada Prijedora započeo je krajem avgusta, održava se svakog utorka i četvrtka od 11.00 do 12.30 časova, a prethodno je potrebno najaviti se na broj 052/245-122 ili elektronskom poštom.

SRNA


"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo