Izdvajamo

Pripadnici Žandarmerije Policijske uprave Prijedor, po saznanju da je dana 29.10.2019. godine, oko 19,20 časova, u Prijedoru, u ulici Prvomajska, nad tri lica izvršeno krivično djelo, brzom i efikasnom reakcijom te operativnim radom na terenu, oko 21,00 časova, identifikovali su i lišili slobode lica inicijala D.R., D.D.,G.M. svi iz Prijedora i D.M. iz Banja Luke.

Lica se sumnjiče da su istog dana, u dvorištu ispred porodične kuće, fizički napala tridesetosmogodišnjaka iz Prijedora, te mu nanijela teške tjelesne povrede dok su četrdesetšestogodišnjaku i jednom maloljetnom licu, koji su se takođe nalazili u navedenom dvorišu nanijeli tjelesne povrede.

Osumnjičena lica su se zatim putničkim automobilom udaljila sa lica mjesta.

Povrijeđenim licima medicinska pomoć ukazana je u Opštoj bolnici Prijedor a lice koje je zadobilo teške tjelesne povrede zadržano je na daljem liječenju.

O navedenom je upoznat postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštava Prijedor, a nad licima lišenim slobode u toku je kriminalistička obrada.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv osumnjičenih lica Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće podnesen izvještaj za krivična djela „Teška tjelesna povreda“ i „Tjelesna povreda“.

PU Prijedor


Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011