Izdvajamo

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske raspisalo je javni konkurs za prijem u radni odnos 25 radnika, uglavnom srednje stručne spreme.

Konkurs je objavljen danas i za prijave je otvoren idućih 15 dana.

MUP RS traži saradnike u Upravi policije, Upravi za materijalno-finansijske i imovinske poslove, Upravi za policijsku obuku, te u Upravama u Banjaluci, Doboju, Istočnom Sarajevu, Trebinju, Prijedoru, Zvorniku, Gradišci, Mrkonjić Gradu te u Foči.

Potrebni su im, između ostalog, stručni saradnici za obradu prekršaja, za javne nabavke, za usavršavanje, radnici na šalterima za izdavanje ličnih karti, pasoša, vozačkih dozvola i registracija vozila…

Opšte i posebne uslove koje kandidati zainteresovani za posao u MUP-u treba da ispune možete pogledati na stranici http://adu.vladars.net/cyrl/?page=10&kat=2&vijest=5473.

capital.ba

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo