Izdvajamo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, sproveli su operativnu akciju kodnog naziva „Lavirint“ s ciljem rasvjetljavanja krivičnih djela „Teška krađa“ nad porodičnim kućama i poslovnim objektima privatnog vlasništva, izvršenih u toku 2019. godine.

Tokom preduzimanja aktivnosti dana 02.01.2020. godine, slobode su lišena lica S.K. i S.L. oba iz Prijedora nad kojim je izvršena kriminalistička obrada zbog postojanja sumnje da su na području grada Prijedora u vremenskom periodu od 24.11. do 27.12.2019. godine, izvršili pet krivičnih djela „Teška krađa“ i „Krađa“ nad porodičnim kućama privatnog vlasništva.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su osumnjičena lica u naprijed navedenom vremenskom periodu, djelujući zajedno nasilno i neovlašteno ulazila u zaključane i nezaključane objekte, odakle su otuđili određenu sumu novca te zlatni i srebrni nakit.

Materijalna šteta pričinjena izvršenjem naprijed navedenih krivičnih djela iznosi oko 8.000,00 KM.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv lica S.K. i S.L. biće dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela.

 

PU Prijedor

Nema saudijskog islama, bosanskog islama, turskog islama. Ima jedan Islam koji vrijedi za sve ljude.

Mr. Safet Kuduzović