Izdvajamo

Ideja Nezavisne bosanskohercegovačke liste širi se u Americi. Nakon osnivanja Mjesnog odbora NBL u gradu St. Louisu, na čelu sa Suadom Softićem, u američkoj državi Iowa u gradu Des Moines 30. decembra 2019. godine formiran je Mjesni odbor NBL za ovo područje koji će predvoditi Hadžić Emsud zajedno sa članovima odbora: Jakupović Lejla, Omanović Ševala, Hadžić Mediha i Jakupović Ajda.

 

 Treba naglasiti da ovaj odbor čine osobe sa visokim obrazovanjem od kojih se očekuje da budu motor u budućem radu NBL u ovome dijelu USA.

Chicago je slijedeća američka metropola u kojoj će Nezavisna bosanskohercegovačka lista formirati odbor, a zatim su planirani Minneapolis, Oregon, Seattle…

 

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak