Izdvajamo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, 06.02.2020. godine, podnijeli su izvještaj protiv lica inicijala N.B. iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela „Nedozvoljena trgovina“ i „Povreda obaveza vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga i sastavljanja finansijskih izvještaja i njihovo falsifikovanje ili uništavanje“.

Osumnjičeno lice se tereti da je u vremenskom periodu od juna mjeseca 2013. do maja 2017. godine, bez registrovane trgovačke djelatnosti vršio nabavku, posredovanje u prodaji i prodaju polovnih vozila. Prodaju vozila je oglašavao putem internet oglasnika i ličnog Facebook profila gdje je objavio prodaju 211 motornih vozila. Nakon registracije zanatske radnje za obavavljanje djelatnosti trgovine automobilima nije postupio po zakonskoj obavezi vođenja trgovačke knjige i evidentiranja kupovine i prodaje automobila koje je prometovao.

Aktivnosti su realizovane u nastavku akcije kodnog naziva „Zoll“ koja je usmjerena na suzbijanje nelegalne trgovine motornih vozila i auto dijelova.


PU Prijedor

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011