Izdvajamo

Policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1, dana 18.02.2020. godine, na području grada Prijedora preduzeli su određene aktivnosti usmjerene na pronalazak i oduzimanje oružja, municije ili eksplozivnih materija čije držanje građanima nije dozvoljeno.

Istog dana a na osnovu prethodno prikupljenih operativnih informacija u mjestu LJubija kod lica S.V. iz Prijedora pronađena su i privremeno oduzeta dva vojna karabina dok je kod lica S.P. iz Prijedora pronađen i privremeno oduzet vojni karabin, lovački karabin, automatska puška i određena količina pripadajuće municije.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv lice S.V. i S.P. biće podneseni izvještaji o počinjenom krivičnom djelu „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

 

PU Prijedor


Čitanje knjiga oplemenjuje razum, donosi mnoge pouke i vrijedne savjete i čovjeka osvjetljava mudrošću. Čovjek koji mnogo čita knjige lijepo i elokventno govori, zna usrećiti druge, utješiti ih, dati valjan savjet. Druženje s takvim čovjekom bolje je od svakog sijela, ono je slasno za svaki um i dušu. Mudrost koju on prenosi poput je bilja koje svoj plod daje uvijek.