Izdvajamo

Policijska Uprava Prijedor apeluje na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID-19) u Republici Srpskoj, a kojim se propisuju vanredne mjere u cilju prevencije širenja virusa korona „SARS-CoV-2“ i „COVID-19“ bolesti na teritoriji Republike Srpske.

Za vrijeme trajanja vanredne situacije zabranjena su javna okupljanja, a građani na području prijedorske regije se upozoravaju da ne organizuju grupna druženja prilikom boravka na javnim površinama kao što su parkovi, sportsko-rekreativni otvoreni prostori, dječija igrališta i izletišta.

Apelujemo na građane da prilikom svih aktivnosti poštuju odluke Republičkog štaba za vanredne situacije

 

PU Prijedor

Samo oni koji se plaše da zauzmu neki stav u životu, prihvataju na sebe ulogu dobre duše. Uvijek je neuporedivo lakše vjerovati u sopstvenu dobrotu, nego se sukobiti sa drugima i boriti se za svoja prava. Sigurno je lakše otrpjeti uvredu ne uzvrativši je, nego smoći hrabrost i upustiti se u borbu sa jačim od sebe; uvijek možemo reči da nas bačeni kamen nije pogodio, a onda tek noću, u samoći, oplakivati, svoj kukavičluk... Trgni se čovječe.