Izdvajamo

Od danas je u Republiic Srpskoj dozvoljen rad trgovinama koje se bave prodajom tehničke robe, građevinskog materijala, vodoinstalacija i elektroinstalacija, rekao je predsjednik Vlade Srpske Radovan Višković nakon sjednice Republičkog štaba za vanredne situacije.

– U narednom periodu ćemo omogućiti i rad pijaca uz apsolutno poštovanje donesenih mjera – rekao je Višković.

Upitan da li će biti određene pomoći privatnim vrtićima i frizerskim salonima, Višković je rekao da će biti obuhvaćeni određenim mjerama pomoći.

– Frizerski saloni neće biti otvoreni sigurnio ni narednih 14 dana, jer struka preporučuje da budu zatvoreni, jer su to mjesta visokog rizika za širenje virusa – rekao je Višković.

RTRS

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.