Izdvajamo

Policijskoj upravi Prijedor, dana 19.05.2020. godine, prijavljeno je da je lice G.B. iz Ništavaca, Grad Prijedor, upotrebom vatrenog oružja, u mjestu Ništavci, ispalio više hitaca u pravcu objekta kuće lica koje je događaj prijavilo.

Postupajući po prijavi, pronalaskom osumnjičenog lica u vikend kući u Ništavcima, isti je u pravcu policijskih službenika, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, zatvorivši se u objekat kuće i nedozvoljavajući pristup.

Angažovanjem snaga SAJ-a i pregovaračkog tima MUP-a Republike Srpske i Jedinice žandarmerije PU Prijedor, osumnjičeno lice je dana 20.05.2020. godine, oko 05.30 časova lišeno slobode.

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, u toku je preduzimanje mjera i radnji u cilju pribavljanja dokaza i kompletiranja predmeta, zbog krivičnih djela ''Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti'' i ''Izazivanje opšte opasnost“ za koja se osumnjičeni G.B. tereti.

 

PU Prijedor


Ubili mi dajdu, ubili i njegovog sina. Ubili sve moje jarane, komšije,prijatelje. Zapalili moju kucu, a i kuce svih mojih dragih. Silovali naše majke,sestre, rodice,žene.

Necu i ne mogu im ni  oprostiti ni zaboraviti.

Ali eto život je kao rijeka,tece i ne zaustavlja se.