Izdvajamo

Na području Policijske uprave Prijedor, u okviru kampanje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske „Vozi oprezno, putuj bezbjedno“, u periodu od 06. do 09. avgusta 2020. godine, sprovedena je regionalna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu učestvovanja u saobraćaju pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, iz saobraćaja su isključena 42 vozača, dok su 3 vozača zadržana lišenjem slobode zbog utvrđenog prisustva alkohola u organizmu u količini preko 1,5g/kg. Slobode je lišen i jedan vozač zbog upravljanja vozilom pod dejstvom opojnih droga.

Kontrola saobraćaja na području Policijske uprave Prijedor nastavlja se kontinuirano i u narednom periodu, stoga apelujemo na vozače da poštuju zakonske propise, posebno kada je u pitanju učestvovanje u saobraćaju pod dejstvom alkohola, odnosno psihoaktivnih supstanci.

 

PU Prijedor

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak