Izdvajamo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, dana 28.08.2020. godine, izvršili su kriminalističku obradu lica Đ.P. iz Banja Luke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Teška krađa“.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno da je osumnjičeno lice, u toku noći 16/17.08.2020. godine, iz poslovnog objekta Eko centra u Omarskoj, zajedno sa još jednim maloljetnim licem, otuđio novac u iznosu od 14.000,00 KM.

Dio otuđenog novca pronađen je i oduzet od osumnjičenog Đ.P.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv lica Đ.P., biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Teška krađa“, a prema maloljetnom izvršiocu biće preduzete mjere i radnje u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku.

 

PU Prijedor


Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.