Izdvajamo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, dana 15.09.2020. godine, lišili su slobode lice S.V. iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ubistvo“ u pokušaju.

Osumnjičeni se tereti da je navedenog dana, oko 19.00 časova, u mjestu Jutrogošta, upotrebom vatrenog oružja-poluatomatske puške, ispalio više hitaca od kojih jedan u pravcu lica Z.J. Upotrebu vatrenog oružja osumnjičeni je nastavio i dolaskom policijskih službenika, ispalivši nekoliko hitaca.

Pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzete su sve potrebne istražne radnje u cilju pribavljanja dokaza i utvrđivanja okolnosti izvršenja krivičnog djela. Izvršenim pretresom porodične kuće osumnjičenog, pronađene su i oduzete dvije poluautomatske puške, jedna automatska puška, ručna bomba i municija.

Svi oduzeti predmeti deponovani su u depozit Osnovnog suda u Prijedoru, a osumnjičeni S.V. je, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ubistvo“ u pokušaju, predat u nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedoru.

 

PU Prijedor

Juče smo živjeli zajedno,

danas smo pouka jedno drugom

- Mustafa Širbić